Voorzijde

Alle onderdelen voor het remsysteem aan de voorzijde

!

Girling rubbers

Rubber beschermhoezen die over de glijpennen heen gaan bij de Girling remklauw
698 470 25 A

Remklauw revisieset ATE tot 6/1986

ATE revisieset voor de remklauw met dubbele zuiger

Deze revisieset van ATE voor alle remklauwen met 2 zuigers tot juni 1986 ( vaste type ) bevat de 2 buitenste rubber stofringen en de 2 binnenste rubber ringen voor afdichting van de zuigers. Lekkage is nu weer voorbij.

Let op bij het verwijderen van de borgveer op de remklauw, die zit niet in deze set, dus voorzichtig losmaken van de stofringen op de bestaande remklauw.

Deze set is per remklauw en past op art. nr. 1100-T101 óf 1100-T102

Remklauw revisieset Girling tot 6/86

Remklauw revisieset voor de vaste Girling remklauw
Deze revisieset is speciaal voor de vaste Girling remklauw tot juni 1986. De set is geschikt voor beide klauwen en bestaat uit de ring om de zuiger en de uitwendige stofring, bevat geen remzuiger

Remklauw revisieset ATE v.a. 6/1986

revisieset ATE vanaf 6 / 1986

Revisieset voor de ATE remklauw v.a. 1986

Deze set bevat de afdichtingen voor de zuiger en de uitwendige stofring en is geschikt voor 1 klauw van het beweegbare remklauw type met enkele zuiger. De set bevat geen remzuiger, die is apart niet leverbaar. Indien de remzuiger sterk aangetast is het advies van ons om de complete klauw te vernieuwen om veiligheids redenen. Slechts 1 in voorraad

Remklauw revisieset Girling v.a.6/ 1986

Reviseset voor de GIRLING remklauw
Deze set is voor beide klauwen v.d. GIRLING remklauw vanaf juni 1986. Geschikt voor de bewegende remklauw met enkele zuiger. Set bevat geen remzuiger, die is niet apart leverbaar. Indien de remzuiger sterk aangetast is, dient de gehele remklauw om veiligheids redenen vervangen te worden.

Lagerset voorwiel 300-318

Complete voorwiellager set, zit standaard gemonteerd in de remschijf

Deze complete set is geschikt voor alle VW-T3 transporters vanaf 1979 t.m. 7 / 1983. Set is voor 1 voorwiel. Binnendiameter kleinste lager ring: 19 mm en van de grootste ring 41 mm inwendig, dit zijn de as-tap maten

Let op: v.a. bouwjaar  8 / '83 is het kleinste conische lager, met een diameter gat van 22 mm gemonteerd. Aanbevolen voor de remschijf 1100-T001

Beschermhoes remdruk contact

Rubberhoes voor afscherming van het 3 polige remdruk contact.

Deze beschermhoes zit om het remdruk contact heen, die op de hoofdremcilinder gemonteerd is.

Hij beschermt de contacten tegen het straatvuil dat door luchtwerveling aanwezig is aan de onderzijde van de Transporter. Zo blijven deze belangrijke contacten schoon voor een juiste werking zonder te gaan roesten.

Schakelaar remlicht 3 polig

VW transporter T3 remlicht schakelaar
3 polige schakelaar die op de hoofdremcilinder gemonteerd zit. Indien de remlichten het niet doen, de lamp zelf goed is en de zekering ook, dan is deze schakelaar waarschijnlijk defect. Let op: er worden 2- en 3 polige schakelaars toegepast, overtuig u dus van het aantal aansluitingen die u moet hebben. Deze 3 polige is nog 1 x voorradig De hoofdremcilinder is onder de instrumentenkap gemonteerd, die dient u eerst los te maken voordat u bij deze cilinder kunt komen.

Stofblik schijfrem rechts

Stofblik voor de rechterzijde van de VW-Transporter T3
Aan de achterzijde gemonteerd beschermingsblik. Ter voorkoming van ernstige vervuiling door het binnendringen van straatvuil. Geschikt voor de beweegbare remklauw, het type met 1 remzuiger (klik op de foto voor een afbeelding v.d. remklauw)

Bout voor de remklauw bevestiging

Bout voor bevestiging v.d. remklauw type t.m. 1985
Deze bevestigingsbout is voor de remklauw van het vaste type met dubbele zuigers en met vierkante remblokken, zoals toegepast op de bouwjaren 1979 t.m. 1985.