T3  Afrika uitvoering
Buitenzijde

Onderdelen voor de buitenzijde van de T3 bus

Aan de buiten zijde gemonteerde onderdelen, kunt u hier vinden.

                               

!

Waterpomp koplamp sproeiers

Waterpomp voor de sproeiers v.d. koplamp

De luxe Transporter uitvoeringen zijn uitgerust met sproeiers voor de koplampen. De krachtige waterstraal wordt geleverd door deze speciale waterpomp.

Grill bovenzijde voor 113 mm logo

Boven grill met 113 mm/125 mm gat voor het VW logo
Deze grills zijn vanaf 1986 gemonteerd op de Volkswagen Transporters. Uitgevoerd in zwart kunststof. Chroom VW logo is apart te koop, wordt niet meegeleverd.niet leverbaar

Naafdop linker voorwiel

Naafdop voor het linker voorwiel
Speciale naafdop van staal voor het linker voorwiel. In deze stalen dop zit een vierkant gat voor aandrijving van de kilometer teller kabel.

Voorruit helder glas

Voorruit voor alle transporters
Deze heldere voorruit is de standaard ruit voor alle transporters. Veiligheids glas, dus splintert niet bij breuk Dit artikel kan alleen afgehaald worden, verzending is té riskant.

Voorraam met groene zonneband

Frontraam met groene zonneband
De luxe type's hebben een frontraam die aan de bovenzijde een groene tint hebben. Dit frontraam heeft dat. Helaas kunnen we dit raam niet verzenden wegens breuk risico, alleen afhalen aan het magazijn is mogelijk. Neem telefonisch contact met ons op als u komt ( 06 36 226 077 ), dan zorgen we dat er iemand aanwezig is.

Spiegel links

Buiten spiegel links merk HAGUS
De bekende buitenspiegel voor de linkerzijde, groot spiegel oppervlakte en veel overzicht naar achteren. Deze spiegel is van het merk HAGUS, bekend vanwege zijn kwaliteit, dus niet de "bedenkelijke import" spiegels..... Attentie: de moer in de voet is licht aangedraaid om de spiegel in de smalle doos te kunnen doen. Monteer de speigel en stel hem goed af. demonteer daarna weer de spiegel, draai de moer in de voet aan ( niet té vast anders breekt hij) en monteer de spiegel definitief. Deze volgorde voorkomt het verdraaien tijdens de rit.

Kapje onderzijde buiten spiegel

Kunststof kapje voor de onderzijde van de spiegel

Dit kapje dekt de onderzijde van de buitenspiegel af. Vervanging is zeer makkelijk. Wordt o.a. toegepast op de T3 Multivan Whitestar

Rubber ring voor de grill stift

Rubber ringetje voor de bovenste grill stift
Om de grillstift komt deze rubberen ring, waarmee de bovenste grill vastgezet kan worden.

Spreidplug grill

Spreid plug voor de onderste grill

Deze plug komt in de openingen van het plaatwerk bij de ondergrill. De grill zelf wordt vastgezet met een RVS parker, die in deze plug geschroefd word en daardoor de onderste grill vastzet. In tottal heeft u 5 stuks nodig.

Afdicht dop ruitenwisser as

Afdicht dop voor de ruitenwisser as
De ruitenwissers worden afgedekt door dit dopje, dat er ingedrukt moet worden.