Overig
!

Waterpomp koplamp sproeiers

Waterpomp voor de sproeiers v.d. koplamp

De luxe Transporter uitvoeringen zijn uitgerust met sproeiers voor de koplampen. De krachtige waterstraal wordt geleverd door deze speciale waterpomp.

Zekeringen en relais kast

Zekeringen en relaiskast nieuw type
Deze aansluitkast heeft 22 steek zekeringen als mogelijkheid en tevens de benodigde aansluitingen voor diverse relais.Klik op de foto voor de details. Geschikt voor de waterboxers vanaf 8/1984 t.m. 7/1992. Laatste exemplaar in voorraad

Spanbout V-snaar spanning

Bout voor de afstelling v.d. aandrijfriem v.d. dynamo
Deze speciale bout zit gemonteerd om de de (dynamo) V-snaar op de juiste spanning af te stellen

Ruitensproeier pomp elektrisch

Elektrische ruitensproeier pomp

Elektrische waterpomp voor een krachtige waterstraal uit de ruitensproeiers, klik op de foto voor de detail opname.

Ruitenwisser motor

Nieuwe ruitenwisser motor voor de VW-transporters T3

Sterke motor voor de ruitenwissers. Geluidloze loop en weinig stroomverbruik.

Voor de ruitenwisserbladen of sproeikoppen, klik op " Buitenzijde " in het hoofdmenu.

Ventilator motor voor de radiateur

Ventilator motor voor de radiateur
Deze ventilator motor heeft als origineel VW nummer 251 959 455 M en is geschikt voor de 1.9 en 2.1 ltr waterboxer vanaf 1985 t.m. 1992. Let op: diameter v.d. rotorbladen is 305 mm en het vermogen is 450 watt. Het VW nummer staat vermeld op het huis v.d. motor zelf. Past niet indien dat nummer afwijkt indien er een "B " of "N " achter het nummer staat. Voor de maten te vergelijken, klik op de foto en zie de details.

Zender watertemperatuur 1 polig

Temperatuur zender voor koelwater temperatuur

Deze zender / voeler zit op de achterzijde van de cilinderkop gemonteerd. Heeft een 1-polige aansluiting.

Dient bij de diesel tevens als temperatuurmeting van het voorgloei relais tot chassisnr. K*064850 en heeft als VW nr. 049919501

Heeft u geen aanwijzing op uw temperatuur meter, dan kan deze zender stuk zijn of de meter c.q. bedrading heeft een defect. Ook een miniscuul scheurtje in de printplaat onder de meterconsole kan deze storing veroorzaken, met zilversoldeer is dat te verhelpen.

Niveau sensor voor het koelwater

Koelwater niveau sensor, keuze voor de standaard sensor

Sensor ( schakelaar) die voor de waarschuwing zorgt indien het koelwater niveau te laag is. Standaard toegepast op het expansievat van het koelwater rechts achter in de motor ruimte. Dus niet achter het service luikje dat zich achter de kentekenplaat bevindt.

Temperatuur gever 20 mm

Temperatuurgever 0 - 125 graden 2 polig, 20 mm
Temperatuur sensor met een 2 polige aansluiting voor de temperatuurmeter en tevens voor het voorgloeirelais. Vanaf chassinr. K* 0464851. Origineel VW nr. is 251919501 D welk nr. op het metalen deel zichtbaar is. Herkenbaar aan de zwart / groene kleur van de huls.

Temperatuur gever 20 mm

Temperatuur gever 0 - 125 graden , 2 polig, 20 mm rond
VW onderdeel nummer 251 501 919. Toegepast op het thermostaathuis v.d. waterboxers van bouwjaren 1986 t.m. 1987 en de Syncro's bouwjaren 1988 t.m 1992. Tevens voor de diesels voor het meten van het voorgloeien